Ons bedrijf

Opgestart begin jaren zestig door Mia en Guy, vandaar de naam van ons bedrijf, is het steeds onze wens geweest om producten aan te bieden van een onberispelijke kwaliteit aan de juiste prijs.

In die tijd was het aantal kruiden en specerijen die regelmatig gebruikt werden veel minder groot dan welke ieder van ons vandaag dagelijks gebruikt. De basiskruiden die toen gebruikt werden waren meestal beperkt tot witte peper, nootmuskaat, laurierbladen, bonenkruid en tijm.

Het was het begin van de immigratie en ook het ontdekken van schotels en smaken die in België weinig of niet bekend waren. Wij spreken hier van gerechten die uit de mediterrane regio afkomstig zijn zoals pasta’s, pizza’s, paella’s en couscous. Deze gerechten maken vandaag de dag deel uit van onze alledaagse kost die door iedereen gewaardeerd worden.

Sindsdien hebben de communicatiemiddelen (media en transport) bijgedragen tot de expansie van onze culinaire waaier. Door hun toegankelijkheid zijn de kruiden en specerijen vanuit de hele wereld door menig van ons gekend. Iedereen kent de keuken van het Midden-Oosten, Azië, Afrika, Midden- of Latijns-Amerika. Dit alles heeft onze eetgewoontes fundamenteel veranderd

Sinds 1999, is het de nieuwe garde die het vaandel heeft overgenomen en is ons streefdoel steeds dezelfde gebleven:

U producten te laten ontdekken van een onberispelijke kwaliteit die van her en der komen zodat u dagelijks kan genieten van smaken en geuren zonder dat u het vliegtuig moet nemen om ervan te proeven.

Vandaag, biedt ons gamma u meer den 400 verschillende producten aan die uw bereidingen tot kookkunst zullen verheffen en die een genotmoment zullen zijn voor u en uw naasten.

Aan de slag!

Catherine

MIAGUY

E-mail: info@miaguy.be
Ondernemingsnummer.: BE 0748 330 551

0 comments on “Ons bedrijfAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *