Home

Welkom op onze site!
Klein familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en gelegen is te Lennik, in Vlaams Brabant, bieden de Kruiden Miaguy u een breed assortiment kruiden en specerijen komende uit alle werelddelen, van 100% natuurlijke productie en zonder enig dierlijk extract of enig additief voor levensmiddelen. Enkel wat de aarde produceert wordt opgenomen in ons assortiment.

Sinds de start van ons bedrijf in de vroege jaren zestig, is het altijd onze wens geweest om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen de juiste prijs. Alle mengelingen worden huisbereid en wij creëren regelmatig nieuwe mengelingen om zo uw smaakpapillen te verwennen. Vandaag, biedt ons gamma u meer dan 400 verschillende producten aan die uw bereidingen tot kookkunst zullen verheffen en die een genotsmoment zullen zijn voor u en uw naasten.

Miaguy nodigt u uit om haar een bezoekje te brengen op volgende weekmarkten in de regio:

 • Woensdag:
  • Markt van Waver: rue Pont du Christ, voor het huisnummer 41 (Max Mara winkel)
 • Zaterdag:
  • Slachthuizen van Anderlecht: eenmaal de grote ingangsdeur achter u te hebben gelaten (Ropsy Chaudronstraat 24) waar 2 bronzen stieren tronen, kan u ons in de eerste gang links vinden, onder de overdekte markt (dak dat in 1988 geklasseerd werd door het Architecturaal Patrimonium van de XIX eeuw)
 • Zondag:
  • Slachthuizen van Anderlecht: Op dezelfde plaats dan op zaterdag (zie hierboven)
  • Zuidmarkt (aan het Zuidstation) te Sint –Gillis: voor het eilandje waar het laatste Spaans en Portugese horecabastion gelegen is (dat zicht geeft op het Europaplein), kan u ons rechts van de «Oh Fadista!» vinden die gelegen is op het huisnummer 14 van het Europaplein

Al onze mengelingen worden artisanaal en huisbereid, zonder bindmiddelen, bewaarmiddelen, smaakversterkers, dierlijke extracten of andere chemische en industriële producten. Enkel wat de aarde produceert wordt opgenomen in ons assortiment. Onze mengelingen bevatten enkel kruiden en specerijen, soms een snuifje zout en heel af en toe wat suiker, als dit de smaak ten goede komt of omdat het carameliseren van het gerecht het vereist.

Ons assortiment is uiteraard ook glutenvrij.
Wij vervaardigen geregeld nieuwe mengelingen, vergeet dan niet om onze nieuwigheden pagina erop na te lezen!

0 comments on “HomeAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *